JESSHEIM VVS & VARMESERVICE AS

Din lokale rørlegger på Jessheim og øvre romerike!

Kontakt oss idag! Kontakt oss idag!

Om oss

Jessheim vvs & varmeservice er en lokal bedrift på  Jessheim øvre romerike, med 25 års erfaring i et bredt spekter i rørleggerfaget.

Med lang fartstid i Rørlegger faget, har vi den erfaringen og kunnskapen du trenger. Vi utfører alle typer arbeider innenfor vvs faget. Sanitære løsninger, og varme anlegg. Rehabilitering av bad, kjøkken og vaskerom. Nybygg enebolig/leiligheter, og alt av service oppdrag som skifte av varmtvannsbereder, montering av vannmåler, montering av aquastopp/vannsikrings systemer, og trykk reduksjonsventiler,

til enkle ting som tilkobling av oppvaskmaskiner og nye kraner på bad og kjøkken osv.

For oss er personlig service og oppfølgning stikkord som er viktig. Vi er et lite foretak, og du som kunde har derfor direkte kontakt både med utførende, og prosjekterende person. Dette gjør at kommunikasjon og gjennomføring går sømløst og problemfritt.

Vi benytter tripletex vvs som base system, og er tilknyttet boligmappa.no for dokumentasjon.

Vi er en godkjent bedrift i forhold til bvn's våtromsnorm, og vi har sentral godkjenning tiltaksklasse 1 på sanitær/varme og kjølearbeider. (vannkjøling) .

- Vår hovedgrosisst er Brødrene Dahl,  og vi er tilknyttet VVS Fagmann.

- Vi benytter Uponors systemer for skjultanlegg vvs og gulvarme.

- Vår leverandør på magnetfiltre og rensesystemer og kjemikalier for eldre varmeanlegg   er Fernox. Forhandlet av Cimberio.

- Vi benytter Geberit innbygnings klosett systemer.

- Vi leverer oso og ctc pluss altec varmtvannsberedere.

- Vi leverer ctc Bosch og Vailant varmepumper.